Петък, 28 Ное 2014
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Сряда, 26 Ное 2014 00:00

51 rozi koshnicaУважаеми господин кмете,

Екипът на общинската администрация в града Ви поздравява най-сърдечно по повод Вашата 60-годишнина и Ви желае здраве и мъжество, за да устоите на бурите, които бошуват сега около Вас и мъдрост, за да останете верен на истината.

         Искаме да знаете, че ние сме с Вас, стоим твърдо зад Вас и ненавиждаме също, колкото и Вие предателите, които се опитаха да спрат нашето движение напред в името и за разцвета на нашето родно Неделино. Вярваме, че това няма да им се отдаде, защото сме заедно, защото истината е на наша страна, защото по – голямата част от населението, казваме на висок глас: “Оставете Беширов да работи за своя град, за хората, за Неделинска община, за България!”

         Господин кмете, да вдигнем наздравица за Вашата 60-годишнина, за всички нас – най-верните и искрени съратници и приятели, за Неделино, за България. Бъдете ни жив и здрав и все така богат, защото имате освен своите близки, нас – работещите в администрацията.

         Честит юбилей!

 
П О К А Н А
Петък, 21 Ное 2014 00:00

        

        Във връзка с провеждане на заседание на  Общински съвет – гр.Неделино  на 28.11.2014г. от 16,00ч. уведомяваме всички заинтересовани лица, че публичното обсъждане на бюджета на Община Неделино за 2015г.,   ще се проведе на 28.11.2014г. от 15,00ч.в Заседателната зала на Община Неделино.

                       Емилия Стефанова

                      Директор Дирекция“АП,ФСД и ЧР“

Общинска администрация – гр.Неделино  кани всички граждани, юридически лица, ръководители на бюджетни звена, на граждански сдружения, общински съветници и други заинтересовани лица, да вземат участие в публичното обсъждане.

      Мнения и препоръки от страна на гражданите могат да се изпращат и на електронната поща : oba_nedelino@abv.bg

 
Детска градина ОДЗ1, гр.Неделино-преди ремонта и след!??
Неделя, 16 Ное 2014 00:16

 
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
Петък, 14 Ное 2014 21:49

 

Във връзка с невярната информация, тиражирана в някои медии, ви уведомявамe, че г-н Стоян Беширов - кмет на община Неделино е в платен годишен отпуск от 10.11.2014 до 10.12.2014 и в момента е заместван от г-жа Румяна Караиванова.

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

 
ВРЪЧВАНЕ НА ГРАМОТА И ПОЧЕТЕН ЗНАК ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ОБЩИНА НЕДЕЛИНО
Четвъртък, 09 Окт 2014 17:04

    Кметът на община Неделино г-н Стоян Беширов, връчи с подобаваща тържественост най - високото отличие на община Неделино – „Почетен гражданин на Неделино“ на инж. Стефан Стайков – бивш областен управител на област Смолян.

   Във връзка с празника на града с протокол № 44, общински съвет град Неделино приема решение № 489, относно удостояване  на инж.Стефан Стайков за „Почетен гражданин на Неделино“.

Като изпълняващ длъжността  областен управител приноса на инж. Стефан Стайков за подобряване на инфрастуктурата на община Неделино е голям.  През това време Община Неделино на няколко пъти е поставена  в изключително трудни ситуации, обявявано е и бедствено положение. Възстановителните обекти, в т.ч. и най- големите- укрепвания на свлачища , разчиствания, подпорни стени, аварийното водоснабдяване на Неделино  се случиха с подкрепата на инж. Стайков. Пълно съдействие от негова страна  ни беше оказвано и по Програмата за развитие на човешките ресурси, по която се осигури заетост на над 1000 безработни лица.

staikov

staikov1

staikov2

 

Архив

Времето

ОБЩИНА

ФЕСТИВАЛ 2014

poster 50x701

ПАМЕТНИКЪТ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ПОСЕТИТЕЛИ


Днес:0
Вчера:0
За месеца:0
Общо:67752

RSFirewallProtected